0 produse, 0 lei Vezi cosul
Contor de apa rece Cls. C cu mecanism umed Zenner DN 32 - 11/4
Cod produs: CAR3 | Producator:  Zenner Germania |
Categoria: » Apometre Zenner cu racorduri
Pret vechi 390.00 lei
Pret: 340.00 lei   (tva inclus)
(-12% discount) Economisesti: 50 Lei
Pentru informatii: 0729 24 26 26 | contact@preturi-apometre.ro
Detalii tehnice Contor de apa rece Cls. C cu mecanism umed Zenner DN 32 - 11/4
» Apometre Zenner cu racorduri Apometru apa rece R160 Cls. C cu mecanisn umed Zenner DN 32 - 11/4".
Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.

Contor de apa rece Cls.C R160 cu mecanism umed Zenner  DN 32 - 11/4".
Lungime: 260 mm
Latime: 100 mm
Inaltime: 130 mm
Temperatura maxima apa apometru: 30 grC
Clasa metrologica: C / R160
Debit maxim contor apa: 12 m3 /h
Presiune nominala: 16 bari
Greutate contor: 3 kg
Garantie: 2 ani
Avizat metrologic

Contoarele de apa rece multijet Zenner cls. C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala si pe verticala se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printr-o rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati,etc.
Contoarele au in compunere :
Corp din alama cu canal de intrare-iesire a apei, pe canalul de intrare fiind prevazut cu filtru;
Turbina – dispozitiv de masurare ce functioneaza sub actiunea apei, conceput special pentru o rezistenta deosebita la depunerile de calcar;
Integrator mecanic  alcatuit din 5 tamburi cifrati si 4 cadrane cu ac indicator si scara gradata cu valoarea diviziunii de 0,05 dm3;
Cuplaj magnetic care asigura transmiterea  miscarii intre turbine si integratorul mecanic;
Scut magnetic impotriva campurilor magnetice externe.

Tipuri de apometre

Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste

Despre apometrele Zenner

Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometru Zenner

Apometrele de apa Zenner MNK

Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Apometru Zenner

Contoare de apa rece multijet cu mecanism umed Zenner MNK cls. B sau C

Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometru Zenner

Apometrele de apa rece WOLTMAN WPH Zenner

Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste