0 produse, lei Vezi cosul
Apometre Zenner cu racorduri
Alege producatorul:
Zenner Germania [13]
Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste
Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste
   

Apometre Zenner cu racorduri


Preturi-Apometre.ro va ofera Apometre Zenner cu racorduri la cele mai bune preturi din piata. Livrarea se face in toata tara, prin flota auto proprie sau prin curier. Timpul de livrare depinde de de stocul disponibil la momentul plasarii comenzii.


Sorteaza dupa: Denumire sau  Pret
69.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
69.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Foto Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN20 - 3/4
110.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN20 - 3/4". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Foto Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN20 - 3/4
110.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN20 - 3/4". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
160.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 20 - 3/4".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
Foto Contor de apa rece Cls. C cu mecanism umed Zenner DN 20 - 3/4
165.00 lei  

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece R160 Cls.C cu mecanism umed  Zenner DN 20 - 3/4".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
Foto Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN 25-1
342.00 lei 
298.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B  cu mecanism umed DN 25 - 1".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
Foto Contor de apa rece Cls.C cu mecanism umed Zenner DN 25 - 1
356.00 lei 
320.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece R160 Cls.C cu mecanism umed Zenner DN 25 - 1".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
377.00 lei 
320.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 32 - 11/4".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
Foto Contor de apa rece Cls. C cu mecanism umed Zenner DN 32 - 11/4
390.00 lei 
340.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece R160 Cls. C cu mecanisn umed Zenner DN 32 - 11/4".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
Foto Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN 40-11/2
625.00 lei 
585.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 40 - 11/2".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.
650.00 lei 
620.00 lei 

Producator: Zenner Germania

Apometru apa rece R160 Cls.C cu mecanism umed Zenner DN 40 - 11/2".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.