0 produse, 0 lei Vezi cosul
Pompa de circulatie Grundfos ALPHA 2L 25-60/130
Cod produs: ALPHA25613 | Producator:  Grundfos |
Categoria: » Pompe Grundfos
Pret: 810.00 lei   (tva inclus)
Pentru informatii: 0729 24 26 26 | contact@preturi-apometre.ro
Detalii tehnice Pompa de circulatie Grundfos ALPHA 2L 25-60/130
» Pompe Grundfos

Pompa de circulatie GRUNDFOS ALPHA 2L 25/60x130 cu rotorul umed, consum redus de energie si foarte silentioasa in functionare.

Noua generatie de pompe de circulatie Grundfos Alpha 2L, reprezinta un salt tehnologic important si o durata de viata sporita, aducand beneficii semnificative consumatorilor.

Clasa consum de energie: A
Ecologice, durabile
Consum redus de energie
Silentioase
Costuri reduse datorita eficientei crescute

Pompa de circulatie Grundfos ALPHA 2L-particularitati constructive:
Carcasa pompei este realizata din fonta
Pompa de circulatie GRUNDFOS ALPHA2 L incorporeaza un motor cu magnet permanent si control de presiune difentiala care permit ajustarea continua a parametrilor pompei la cerintele reale ale sistemului. Aceasta este dotata cu un panou de control montat frontal usor de utilizat. Montarea acestei pompe de circulatie se va efectua astfel incat arborele pompei sa fie in pozitie orizontala.
Aceasta pompa de circulatie este recomandata pentru pomparea de lichide curate, diluate, neagresive si neexplozive, ce nu contin particule solide, fibre sau uleiuri minerale.

Caracteristici tehnice:
Temperatura lichidului: +2 - +110 °C
Presiunea de lucru: max. 10 bar
Gama de putere: 5 - 45 W
Debit maxim: 3 mc/h
Inaltimea de pompare: 6 m
Filet pompa: 11/2"
Racord pompa: filet interior 1"
Turatia: variabila sau fixa (3 trepte)
Distanta intre racorduri: 130 mm 
Umiditate relativa a aerului: 95%
Tensiunea de alimentare: 230 V 
Grad de protectie: IP42

Specificatii:

Tipuri de apometre

Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste

Despre apometrele Zenner

Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometru Zenner

Apometrele de apa Zenner MNK

Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Apometru Zenner

Contoare de apa rece multijet cu mecanism umed Zenner MNK cls. B sau C

Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometru Zenner

Apometrele de apa rece WOLTMAN WPH Zenner

Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste