0 produse, lei Vezi cosul
Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste
Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste
Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2
69.00 lei  
Producator:

Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Apometru apa rece Zenner Woltman DN 200 clasa B
2840.00 lei 
2670.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece  WOLTMAN ZENNER cu flansa DN 200 clasa B / R100
Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed cl.B DN 50-2
805.00 lei 
755.00 lei 
Producator:

Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed si role protejate cl.B DN 50-2". Garantie: 2 aniAvizat metrologicInclude setul de olandezii pt. sigilare si montaj.Livrabil in toata tar
Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed cl.B DN 40-11/2
685.00 lei  
Producator:

Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed si role protejate cl.B DN 40-11/2". Garantie: 2 aniAvizat metrologicInclude setul de olandezii pt. sigilare si montaj.Livrabil in toata
Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN50 cu flansa
980.00 lei 
870.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 50 cu flansa.
Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN 20-3/4
160.00 lei  
Producator:

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 20 - 3/4".Contine setul de olandezi pt. racordare si sigilare.

Apometrele de apa Zenner MNK


Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.

Apometrele Zenner MNK sunt fabricate in Germania si au in compunere:
- corp din alama cu canal de intrare-iesire a apei, pe canalul de intrare fiind prevazut cu filtru pentru sedimente mari;
- turbina, dispozitiv de masurare ce functioneaza sub actiunea apei, conceput special pentru o rezistenta deosebita la depunerile de calcar;
- integrator mecanic (care poate fi rotit la 360 grade pentru o mai buna citire directa) alcatuit din 8 tamburi cifrati si un cadran cu ac indicator si scara gradata cu valoarea diviziunii de 0,05 dm3;
- cuplaj magnetic care asigura transmiterea miscarii intre turbine si integratorul mecanic;
- acest tip de contor este echipat cu scut magnetic impotriva campurilor magnetice externe;
- racorduri din alama pentru montaj si sigilare.