0 produse, lei Vezi cosul
Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste
Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste
Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed cl.B DN 40-11/2
685.00 lei  
Producator:

Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed si role protejate cl.B DN 40-11/2". Garantie: 2 aniAvizat metrologicInclude setul de olandezii pt. sigilare si montaj.Livrabil in toata
Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN15 - 1/2
69.00 lei  
Producator:

Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN50 cu flansa
980.00 lei 
870.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 50 cu flansa.
Apometru apa rece Zenner Woltman DN 50 clasa B
1225.00 lei 
1090.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece  WOLTMAN ZENNER cu flansa DN 50 clasa B / R100
Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2
69.00 lei  
Producator:

Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Apometru apa rece Zenner Woltman DN 200 clasa B
2840.00 lei 
2670.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece  WOLTMAN ZENNER cu flansa DN 200 clasa B / R100

Seriozitatea si calitatea produselor noastre ne recomanda.


Avem o experienta de 24 ani pe piata din Romania.  Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea noastra.

In compania noastra este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.
Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Societatea noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Producatorii materialelor comercializate de firma noastra sunt certificati TŰV ISO 9001, iar materialele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, certificate CE respectiv agrementate tehnic.

Magazinul virtual "Preturi-apometre.ro" este proprietatea  SC. BIANCO SMART SRL,  Cod unic de inregistrare fiscala RO 5864962 / 04.07.1994, cu sediul social in Str. Valea Calugareasca nr.5, sector 6, Bucuresti, Punct de lucru in  Bucuresti,  Sector 4,  Str. Lanariei nr.93-95.