0 produse, lei Vezi cosul
Câți dintre noi nu ne-am confruntat măcar odată cu o factură la apă ce ne-a tăiat respirația. Deși am avut un consum moderat, la sfârșitul lunii când a trebuit să plătim apa pe care am consumat-o am băgat mâna adânc în buzunare. Dacă am cerut explicații pentru acest lucru am primit un raspuns pe măsură: au fost pierderi pe rețea. Ca să nu ne mai confruntăm cu astfel de probleme e bine să ne montăm în locuință apometre, pentru a scăpa de stresul unui consum de apă prea mare. Apometrele au fost inventate și sunt folosite cu succes tocmai pentru a controla și a raționaliza propriul consum de apă. Așa putem să ne calculăm singuri cu exactitate și care este suma de bani pe care o vom achita la casieriea furnizorului de apă. Aparatele de înregistrare a consumului de apă te pot ajuta să reduci consumul zilnic în așa fel încât factura să fie mai mică.
» citeste
Apometrele Zenner pot fi montate atât pe verticală, cât şi pe orizontală, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji dacă aveţi spaţiu puţin la dispoziţie. Contorul trebuie montat pe o bucată de conductă dreaptă, pentru a evita orice problemă care ar putea fi cauzată de reducţii sau coturi. Este important să se respecte sensul de curgere indicat de contor şi poziţia recomandată în instrucţiunile de folosire. În acelaşi timp, garniturile cu care se etanşează nu au voie să micşoreze secţiunea de curgere. La apometrele Zenner, integratorul poate fi rotit cu 360 de grade, pentru ca dumneavoastră să puteţi citi valorile în poziţia optimă. Pentru o bună funcţionare, este obigatoriu ca aparatul să fie ferit de îngheţ. La anumite perioade, contoarele necesită verificare metrologică.
» citeste
Apometrele de apa rece sau calda monojet Zenner MNK sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare pe orizontala sau verticala, in functie de spatiul disponibil.
» citeste
Contoarele de apa rece multijet Zenner MNK clasa B sau C sunt cu mecanism umed, cu transmitere magnetica, cu posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala si se remarca atat printr-o precizie deosebita, cat si printro rezistenta inalta la depuneri de calcar, impuritati, etc.
» citeste
Apometrele de apa rece Woltman tip WPH ZENNER sunt contoare de dimensiuni mari cu mecanism uscat si posibilitate de montare in pozitie orizontala sau verticala.
» citeste
Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2
68.00 lei  
Producator:

Apometru apa calda Zenner ETW cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.
Apometru apa rece Woltman WPH Zenner DN 200 cls B
2840.00 lei  
Producator:

Apometru apa rece  WOLTMAN WPH ZENNER cu flansa DN 200 cls.B
Apometru apa rece Zenner MNK cls.B cu mecanism umed DN50 cu flansa
980.00 lei 
810.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece Zenner MNK R80 cls.B cu mecanism umed DN 50 cu flansa.
Apometru apa rece Woltman WPH Zenner DN 50 cls.B
1225.00 lei 
970.00 lei 
Producator:

Apometru apa rece  WOLTMAN WPH ZENNER cu flansa DN 50 cls.B
Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed cl.B DN 40-11/2
705.00 lei 
645.00 lei 
Producator:

Contor apa rece BMeters GMB cu cadran umed si role protejate cl.B DN 40-11/2". Garantie: 2 aniAvizat metrologicInclude setul de olandezii pt. sigilare si montaj.Livrabil in toata
Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN15 - 1/2
68.00 lei  
Producator:

Apometru apa rece Zenner ETK cls.B DN15 - 1/2". Echipat cu scut impotriva campurilor magnetice externe.Echipat cu olandezii pentru racordare si sigilare.

Preturi-apometre.ro


Showroom si punct livrari - Str. Lanariei nr.93  (la circa 50 m de intersectia cu B-dul Cantemir), sector 4, Bucuresti, Romania, cod postal 40323.

Tel:  0729 24 26 26
comenzi@preturi-apometre.ro

PROGRAMUL DE LUCRU:
LUNI - VINERI: 8:30 - 18:00
SAMBATA:     : Inchis
DUMINICA     : Inchis

Comenzile ON-LINE pot fi efectuate NON-STOP, ele urmand a fi prelucrate in timpul orelor de program.

Cu o vechime de 24 de ani in domeniu, suntem una din putinele firme MAJORE in distributia de echipamente si accesorii pentru instalatii termice.

Date de identificare:
SC. BIANCO SMART SRL
CUI RO5864962/04.07.1994
Cert.Inm. J40/1098/2017
Cod IBAN: RO83 BRDE 441S V618 9853 4410
Banca: BRD